Livrare in 24 h: 0722 455 662   |   comenzi@garajulmeu.com

Garantie

Firma Mobilis Management actioneaza ca si distribuitor – vanzator pe internet al celui mai mare producator de usi sectionale din Romania, NCE. NCE produce anual circa 10,000 de usi sectionale, pentru piata romaneasca si exporta in alte 10 tari din Europa.

Marca NCE este garantia unei calitati ireprosabile. Toate componentele din care e fabricata usa sunt produse in UE, la standarde europene, certificate ISO 9001 si TUV. Garantia de functionare a unei usi NCE este de 15,000 cicluri pentru o usa Benefit, si de 25,000 de cicluri pentru o usa Optima. Firma Mobilis Management garanteaza buna functionare a usii NCE pentru 5 ani din momentul achizitiei (cazurile exceptionale sunt stipulate in contract).

In toata perioada scursa de la inceputurile activitatii sale, Mobilis Management nu avut nici un singur caz de ne-livrare, sau vreo reclamatie legata de activitatea sa. Sediul firmei, proprietarii, si activitatea Mobilis Management sunt transparente, verificabile si complet legale. Mobilis Management nu are datorii la stat, sau catre terti furnizori, si lucreaza exclusiv cu banii in avans cu toti clientii sai.

Pentru situatiile in care se efectueaza o plata gresit, banii sunt returnati.

Usile montate prin Mobilis Management beneficiaza de intreaga garantie NCE, si de service 365 zile/an. Pentru o garantie totala, timp de 10 ani, puteti intreba departamentul de vanzari, la: vanzari@garajulmeu.ro.

NCE ofera, prin Mobilis Management, o garantie de:
Pentru operatoare si motoare electrice, produsele Sommer au o garantie completa de functionare a produsului cumparat de 5 (cinci) ani, de la data cumpararii, in conditii normale de utilizare si uzura.

Pentru panouri sandwich (panel-uri), furnizorul ofera o garantie completa de 10 (zece) ani, in conditii normale de utilizare. Aceasta garantie nu se aplica pentru acoperiri cu vopsea non-standard, facuta in fabrica sau ulterior livrarii, sau pentru situatiile cand folia de protectie nu a fost indepartata, conforma instructiunilor furnizorului, imediat dupa livrare.

Garantia de functionare nominala a echipamentelor cumparate, in conditii normale de utilizare si uzura, si in conditiile respectarii normelor de service regulat, este de:

• 15,000 de cicluri de functionare, pentru usi de garaj cu arcuri de tractiune;

• 25,000 de cicluri de functionare, pentru usi de garaj cu arcuri de torsiune.

In cazul in care nu se instaleaza un contor de numarare a ciclurilor, acestea se calculeaza, nominal, dupa urmatorul algoritm: numarul de masini care trec uzual prin golul de garaj x numarul de treceri zilnice x 2. Pentru o usa rezidentiala algoritmul este: numarul de masini care trec prin golul de garaj x 4 actionari zilnice/ masina.

Aceasta garantie se aplica numai in conditiile in care conditiile de functionare si utilizare au fost cele prevazute de cumparator, iar defectiunea aparuta impiedica functionarea normala si completa a echipamentului descris in acest contract si presupune remedierea sau inlocuirea componentei defecte, fara nici o obligatie din partea cumparatorului. Aceasta garantie de functionare speciala nu se aplica pentru componentele electronice ale echipamentului, daca acestea au depasit perioada de garantie.

Garantia de functionare oferita de NCE prin Mobilis Management este:

  • 5 ani (garantia furnizorului) pentru motoare si actionari electrice Sommer;

  • 10 ani pentru orice alta componenta a usii, cu exceptia celor care sunt supuse frecarii si uzurii normale.

  • 25,000 de cicluri de folosire (asta inseamna pana in 50 de ani, dar nominal oferim 20 de ani), pentru usi rezidentiale Optima, incluzand elementele in miscare si arcurile;

  • 15,000 de cicluri de folosire (asta inseamna pana in 30 de ani, dar nominal oferim 20 de ani), pentru usi rezidentiale Benefit, incluzand elementele in miscare si arcurile;

  • 20 de ani (garantia furnizorului) pentru panouri;

NCE ofera o perioada de garantie extinsa, de 10 ani, cu conditia service-arii regulate, cel tarziu la 2 ani sau la 1,000 de cicluri de folosinta, de catre montatori sau distribuitori autorizati, si inlocuirea tuturor pieselor supuse uzurii.

Aceasta garantie nu acopera pierderi sau deteriorari datorate accidentelor, utilizarii necorespunzatoare a usilor de garaj, sau in urma interferarii neautorizate, in sensul ajustarii sau service-ului de catre oricine altcineva in afara de service-urile noastre autorizate si angajatii acestora desemnati. Aceasta garantie nu acopera si urmatoarele situatii:

  • Rugina datorata zgarieturilor sau loviturilor;

  • Deteriorari ale suprafetelor, urmare a contactului cu chimicale, agenti corozivi, condens, apa sau foc;

  • Deteriorari datorate accidentelor, operarii neglijente, instalarii sau service-ului necorespunzator, sau ca urmare a folosirii normale a usii insa fara service corespunzator, conform cartii de service;

  • Defectiuni de suprafata, datorate vopsirii sau finisarii cladirii;

  • Orice produs sau component care e moficat, alterat, sau daca are parti atasate, care nu apartineau usii la momentul montarii.„Aveam un garaj de prefabricate, de la Granitul. Toti mi-au zis ca nu s...” Florin Andries, Berceni - vezi mai multe feed-back-uri de la clientii NCE!